16 днів проти насильства

Учні Лучанської ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли участь у проведенні Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» з 25 листопада по 10 грудня 2014 року.

У ході проведення акції організовані Дні спільних дій в інтересах дітей.

Цікавою і повчальною була зустріч учнів 8-9 класів з інспектором з охорони дитинства Лучанської сільської ради Калач С.В. на тему «Вечірній відпочинок старшокласників», яку організувала ЗДВР Чухляд Ю.В. Учні мали змогу почути відповіді на питання про дозвілля та його правове врегулювання. Соціальний педагог школи Шпітчук Т.М. нагадала присутнім основні тези Закону України «Про охорону дитинства», класний керівник 8 класу Шапочка С.П. зупинилася на питанні «Безпека в Інтернеті».

9 грудня 2014 року для учнів 9-11 класів медична сестра школи Злотнік Т.Л. разом з лікарем Лучанської амбулаторії ЗПСМ Пономаренком І.М. в доступній формі провели лекцію «Формула здоров’я» з використанням відеоматеріалів та плакатів. Досить різноманітними були запитання учнів до лікаря-спеціаліста, а його професійні мудрі поради для школярів запам’яталися всім учасникам зустрічі.

Педагог-організатор школи Місчанчук Н.В. організувала проведення виставки плакатів , агітаційних листків «Ми – проти насильства», у якій найактивнішу участь взяли учні 7 класу (кл.керівник Москальова О.Г.) та члени прес-центру учнівської парламентсько-президентської республіки школи (Макринич Аліна, Федоренко Марина).

/Files/images/16dnv/DSCN1889.JPG/Files/images/16dnv/DSCN1891.JPG/Files/images/16dnv/DSCN1897.JPG/Files/images/16dnv/DSCN1898.JPG/Files/images/16dnv/DSCN1936.JPG/Files/images/16dnv/DSCN1943.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.