Безпека в мережі Internet.

Літо – це пора відпочинку дітей і особливої відповідальності дорослих за їх життя і здоров'я. З настанням літа гостро постає питання про організацію дитячого дозвілля. Оскільки відпочиватимуть наші діти в умовах воєнного часу, і багато хто з батьків не наважиться відправити свою дитину до оздоровчого табору. Тому більшість дітей будуть проводити канікули вдома.

Передбачається, що діти в цей час будуть частенько навідуватися до соціальних мереж і гулятимуть на просторах Інтернету.

Останнім часом збільшилася кількість випадків небезпечної поведінки дітей, що загрожує їхньому життю та здоров’ю. Зокрема, йдеться про вплив соціальних мереж в інтернеті. Для підвищення обізнаності вчителів, керівників закладів освіти, батьків та їхніх дітей МОН розробило рекомендації для проведення додаткових профілактичних заходів закладами освіти серед дітей та інформування батьків.

Отже, літо і безпека. Тому варто повторити основні правила безпеки в мережі Internet.

(Використано матеріали сайту академічного ліцею 15)

/Files/images/2022-2023/bezteka_v_nternet/Діти_в_Інтернеті._Що_може_чекати_дитину_в_Інтернеті.png/Files/images/2022-2023/bezteka_v_nternet/4.jpg/Files/images/2022-2023/bezteka_v_nternet/изображение_2023-04-11_110351867.png/Files/images/2022-2023/bezteka_v_nternet/3.png

Кiлькiсть переглядiв: 80

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.